Last Call – Berlin Half Marathon, 5 days left

(English version bellow)

Mi varhato a heten? Minden ev April elso hetvegejen tartjak a 36. berlini fel marathont. Ugy alakult, hogy sikerult jegyet szerezzek, igy en is indulok. Igazabol nem fogok hajtani, hogy eletem legjobb eredmenyet lefussam, de szeretnem tartani a 5.00/km atlag tempomat, hogy ezzel is gyakoroljak. Mindenesetre most erre a hetre kicsit szakitok a mostani edzestervemmel es kicsit megprobalok azert erre a versenyre felkeszulni.

Nagyon remelem legalabb a tavalyi eredmenyem fogom hozni, ha jol emlkeszem az valahogy 1.49 volt. Ha most ez meg lesz akkor boldog leszek.

What can we expect from this week? It happened that I got ticket to the 36th Berlin Half Marathon. To be honest, I not plan to run my best time, but I would keep the 5.00 pace, as a nice  workout. Anyway, now I breakup with my current training plan and I’ll try to prepare to this race as much as I could.

I really hope I can do my last year’s result, as I can recall it was 1.49. I’ll be happy with this time again.

So 5 days 20 hours left till the race. It’s gonna be fun!

Screen Shot 2016-03-28 at 14.04.41.png