Hard Rock Rising The Global battle of the Bands

Nos, röviden arról van szó hogy sok-sok országból rengeteg zenekar jelentkezett egy ilyen tehetségkutatóra, aminek elég nemes fődíja van. Törénetesen a nyertes felléphet majd nyáron Londonban Bruce Springsteen elött. Ami azért valjuk be nem egy kis dolog. Viszont ne szaladjunk enyire elörre. A lényeg hogy most a zenekaromat (The HepCats) bejutassuk a magyarországi döntőbe. Amihez most első körben az kell hogy minnél többen letöltsétek a zenénket amivel neveztünk, persze totál ingyen. Jobbára egy kattintás nektek és nekünk meg nagy öröm. A legtöbb letöltéssel rendelkező zenekarok közül kb 10 zenekar élőben léphet majd fel itt Budapesten a nemrég nyílt Hard Rock Cafe-ban. – Amúgy ha nem is majd erre a versenyre, de egy hamburger erejéig érdemes bemenni, rettentő fínom, ajánlom a Big cheese burgert –
Szóval nem késlekedni nyomogatni a letöltés gombot a zenekarunk neve mellet és ha még jobban akartok segíteni nekünk akkor megosztani ezt az oldalt és lelkesíteni még sok-sok embert abban hogy hazánkból valami tuti banda nyomuljon majd a nagyszinpadon, Londonban.

Ime a link:

Hard Rock Rising 2012 - The Battle of the Bands

Hard Rock Rising 2012 - The Battle of the Bands - Vote for The HepCats, download the song Listen up for free! Ty HellYeah

3 thoughts on “Hard Rock Rising The Global battle of the Bands

1. halihó! hogy sikerült az elődöntőtök? helyszín? hangzás?
    azonnal hírdettek első napi továbbjutót? üdv, ABRACADABRA

2. Szia,

Természetes hogy jó volt a hangzás és a hely is. :) Ez a Hard Rock nem egy kocsma :) Személy szerint nekem jelenleg a kedvenc szórakozóhelyem is egyben, persze kicsit drága stb… de a minőség az megfizethetetlen.
    Az eredményt nem mondták meg, majd ha már mindenki lenyomta a saját műsorát ;) – Sok sikert!

3. köszi a beszámolót! :) tegnap megnéztük a második elődöntőt.
    tényleg nagyon rendben volt minden! :)
    alig várom a jövő keddet! üdv, B.