Timisoara rocks!

Kicsit megkésve a besámolómmal, de megpróbálom részletesen felvázolni mi hogy is történt.
13:00-kor találkozó a próbatermünknél. Azt hiszem senki nem késet és miután a két kocsival sikerült parkolóhelyet találkjunk, szépen lehoztuk az összes cuccunk a kedvenc liftünkkel. – erről a liftről azért majd egyszer mindenképen küldök egy videót – Nos, a kocsiknál egy rettentő gyors bepakolást követően, mert a hideg már csípte a fülemet, szinte padlógázzal elhajtottam Budakeszire Ancsyért, mert Ő ekkor még dolgozóban volt. A másik kocsival már csak az M5-ön valamelyik benzinkútján találkoztunk. Azt hiszem ekkor derült ki hogy 1 óra késésben vagyunk.Nem igazán realizálódott bennem hogy igen itt van egy óra difi, mármint a két ország közt. Szóval ha jól emlékszem a határon is csak lassítottunk és vészes tempót diktálva robogtunk elörre. Míg azt nem vettük észre hogy az egymás követő kis települések utcáin, 500 méterenként rendőrautók mértek. Viszon megérkeztünk és szerencsénkre közvetlenűl a helyszin bejáratában találtunk is parkolót.

Mikor beléptünk a helyre azért a szám egy kicsit tátva maradt, tudtam én hogy szép helyre jövünk, de ez azért még így is meglepett. Egy rettentő tágas sörházban találtuk magunk aminek a felső szintjén egy nagyon szép kis étterem/söröző bújt meg. Az alaksorban meg szépen téglákkal kirakott klub helység. Pazar volt tényleg.

Gyors lepakololás és soundcheck után le is nyomtuk a laza közel két órás műsorunkat. Tényleg érezhető volt a sok-sok próba és gyakorlás, felkészülés, mivel szerintem életünk egyik legjobb koncertjét tudtuk adni.

 

 

 

 

 

A műsor után megkeresett minket a Temesvár rádiótól egy riporter és egy rövid interjúra is elkapott minket. Nagyon szerették a nagybőgőt :) Elég sokan fotózkodtak is vele :) Rövid száradás, pihenés után a szállásra igyekeztünk miután minden cuccunkat felvittük a kocsikba. A városban a közlekedés azért mondjuk ki elég veszélyes. Még éjszaka is simán van dugó stb… Taxis barátaink akik nem féltik a Daci loganjüket és bátran közlekednek…

A szállásra érve ismét mosolyogtunk, mert egy nagyon szép kis Hostelt kaptunk a helytől. Zárt parkoló, kulturált szobák, zuhanyzó stb. Tényleg nagyon jó volt minden.

 

 

 

Másnap reggeli után, amit a Hostel tulajdonosa sütütt sajátkezüleg, kicsit körbenétünk Temesváron. Nagyon szép helyeket is láttunk, gyors itt pár fotó azokról amik tényeg élőben rettentő szépek!

Majd ismét nyakunkba vettük a várost és rohantunk a határ felé. Persze útközben töbször találkoztunk állatokkal az úton vagy érdekes dolgokkal. Mint vasuti átjáró, minden fény vagy sorompó nélkül egy darab stop táblával egy kanyarban. Egy magányosan sétálgató csacsi az útszélén, amit egy vágtázó kis ló kergetett árkon-bokron keresztűl. Viszont valahogy mindez tette egészé e remek kirándulást, koncertet. Persze hogy a hátárra érve az első dolgom volt hogy megnézzem az emailjeimet és belépjek facebook-ra stb… :)

The HepCats

Leave a Reply