Utolsó próba, promó és a többi

Nos kicsit elcsúsztam a beszámolókkal, mivel rengeteg más tennivalóm is akadt. Azért pár sorban összefoglalom. Mi jár még együtt ezzel az egész dologgal. Meg volt az utolsó próba, talán az összes kérdéses számot sikerült végig játszani, ahogy ez szokott lenni ez a próba ha sikeres, értem úgy hogy jól sikerül akkor a koncert a gyengébb, de szerencsére bénák voltunk, amit lehetett elrontottunk :) A setlist is körvonalazódott, 27 szám szerepel rajta. Persze ezt csak Temesváron adjuk elő, másnap Szolnokon csak előzenekar leszünk a Silver Shine előtt így ott csak egy rövidített verziót játszunk. Úgy felét kb.

Ez a próba szerdán volt, akárcsak amikor a szervező srác megkeresett este 11 fele hogy sos válaszoljak neki 10-15 kérdésre, valami interjúhoz kell valami haverjának. Had ne mondjam hogy rettentő sok kedvem volt hozzá, de azért sikerült, még egy “lektor” is volt a közelben aki segített benne ezért extra köszönet :)

Természetes nem csak próbából áll a készülődés. Rengeteget kell internetezni eközben, plakátot készíteni. Aminek ez lett a végeredménye.

Ahogy az se maradhatott ki mostani szervezkedésből, hogy egy promó videót csináljunk. Persze ezt már nem nekem kellet elkészíteni, így ez egy könyítés volt. Viszont össze kellet szedni hozzá képeket, és valami zenei aláfestést is. Mivel jelenleg még mindig nincs kész az albumunk így nagyon felvételt nem tudtam adni hozzá, de azért van egy rakás olyan demó, de stúdió felvételünk amit soha nem adtunk még ki a kezünk közül. Egész idáig.