Készülődés

Nos, hogy ma ne unatkozzatok még egy post következik mielőtt a kocsiba vágjunk magunk és megindulunk. Tegnap este még persze hogy kiderült hogy az a kocsi amivel terveztük volna a bőgőt utaztatni kiesett, így Joszti is a saját kocsijával jön. Na így már érdekesebb lesz a pakolás, mivel helyszűkében vagyunk. A teljes backline-t kell vigyünk magunkkal. Ami anyit tesz, hogy a hangszerek mellé az alap erősítőket is stb. Pontosan ezeket:

Csu-csu
Gitár, állvány, gitár erősítő ami most szerencse hogy kombó, pedálboard, kábelek, rádiós cuccok, adapterek, elengedheteten ducktape hegyek, törölközők, váltóruhák, molinó, mikrofon, mikrofon állvány.

Joszti
Pergő dob, cintányérok, doverők, lábgép, dobszék, váltó ruha, törölköző, mikrofon, mikrofon állvány

Bazsi
Nagybőgő – ez önmagában már kihívás lesz személykocsival – nagybőgő erősítő, bőgő láda – na ez megint érdekes lesz – szintén váltóruha, mikrofon és állvány.

Persze ezen felül még kell vigyünk kaját az útra stb… Mindenképpen csinálok képeket ill. videót a bepakolás pillanatáról, mert az soha nem egyszerű :)