nicotine addict – week 5

Kicsit megkésve ismét, de rengeteg dolgom volt mostanában. Hogy mi változott? Semmi. Még mindig rettentő mód szeretnék rágyújtani, pedig túl vagyok már az ötödik héten is. Jobbára egy dolgon jár az agyam állandóan. Mégpedig hogy az elsőlépéses tapaszból van még hátra három hetem, és váltanom kell egy gyengébb verzióra, majd megint kettő hét és ismét egy gyengébet kell felragasztanom magamra minden reggel. Viszont ezek után már nem lesz semmi tapasz. Na erre leszek kíváncsi, mi lesz akkor amikor nem lesz semmi matrica a vállamon? Mert most így hogy viselem ezt a patch-et így egész elviselhető az egész leszokás folyamat. Amikor rajam van nem kívánom anyira a cigit, de ha nincs rajtam akkor olyan érzés fog el, mintha öt hete nem gyújtottam volna rá, és rettentő elviselhetetlen egy érzés. Remélem nem szokok rá erre a rettentő csúnya matricára, mert ha igen akkor inkább a cigit választanám.

Viszont a súlyom nem nőtt, de nem is fogytam, mivel az elmúlt héten végig rettenet rossz idő volt, így nem volt lehetőségünk kimenni görkorizni. Egyre jobban gondolkozom hogy keresnem kell egy fedett pályát is, pedig nagyon örültem annak végre a leszokásomban segít a sport is ami ráadásként nem egy alaksorban található, izzadságtól büdös, levegő nélküli konditerem, hanem kint a napon a friss levegőn. Persze ezért is preferálom a budaörsi görkori parkot, mert ott nincs az a nagy városi forglaom, egész tiszta a levegő – ahoz képest, hogy az autópálya alig párszáz méterre van.

A másik dolog amit talán fontos leírnom. Az első hetekben még kételkedtem a Nicorette Patch-ben, mármint nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg segít. Most már azt kell mondjam hogy ha valaki tényleg fejben már eldöntötte hogy le akar szokni de kell valami segítség benne, azoknak tényleg egy remek választás lehet ez a dolog. Többen mondták itt és facebook-on is, hogy megvárják hogy mi lesz az én történetem vége, de azt kell mondjam hogy szerintem senki ne várjon erre, ha már eljutott odáig hogy szeretne leszkoni akkor próbálja ki. Max ha nem segít vagy nem jön be, akkor mindig van a közelben egy trafik, egy benzinkút, egy non-stop…

Leave a Reply