nicotine addict day 9

Ma kicsit megkéstem a posttal, de azért így nap végén összefoglalom, hogy mi újság.
Továbra sem gyújtottam rá, most már tényleg azt mondhatom, hogy nem idegen az a tény hogy nem dohányzom, kezd természetesé válni. – Meg lehet ezt is szokni, akárcsak a cigizést –
Tegnap estéhez azért hozzátenném, miután végeztünk a melóhelyen a meeting-ekkel, piszok gyorsan a lakásba rohantam a gitáromért, majd a próbateremben. – megjegyezném hogy ekkor azért régen volt egy kis cigi, kávé szünet még mielőtt próbálni mentem volna – de valahogy már nem is gondoltam rá.
A próba nagyon jó volt, nem fáradtam el, max csak nagyon meleg volt, de ez ellen most nem tehettünk semmit. – klíma még nincs, majd lesz most már – Na, de a lényeg hogy most már tényleg azt is állíthatom hogy jobban tudok énekelni, mármint nem szebben, hanem kitartóbban, értsd. több a levegő, a szufla. :P Ergó, piszok jók is voltok ezért.
Tegnap sajnos ezek után az időjárás keresztbe tett nekem, így a sport részét sajnos hanyagolnom kellet, de hát ez van. Viszont jelenleg 75,6 a ma reggeli mérlegem.

nos hát itt tartunk.