Roll’A’Billy The-Kick-Ass-X-Mass Show ‘09 @ Mania, Budapest [12.18.09.] 20h 500 HUF – thekillingscreens, The HepCats

Ha már van egy ilyen oldalam és van egy zenekarom is akkor legyen az első értelmes post egy egy kis reklám.

A ‘thekillingscreens’ és a ‘The HepCats’ zenekarok által életrehívott ROLL’A’BILLY koncertsorozat esszenciája ez az év végi show. A két banda vendégzenészekkel, új számokkal és kislemezbemutatóval készül emlékezetessé tenni az Ünnepek előtt utolsó pénteket. (K)arcos street rock’n’roll és rockabilly; két stílus, egy valóban felejthetetlen este!!! Találkoz(z)unk december 18-án, a budapesti Klauzál tér 14. alatti MANIA-ban (régi Sark Presszó)!

This year ending ROLL’A’BILLY is the peak event of the gig series by ‘thekillingscreens’ and ‘The HepCats’. The two bands are preparing to make the last Friday before Xmas remarkable with guest perfomers, new songs and a premier of an EP. Dirty street rock’n’roll and rockabilly; two genres, one night to remember!!! See you on the 18th of December, at MANIA (used to be Sark Presso), Klauzal ter 14., Budapest, HUNGARY.

The HepCats

A rockabilly trió fejet hajt az ’50-es évek előtt, ellenben feldolgozásokat nem játszik, kizárólag saját szerzeményeket hallhatunk tőlük, melyek nagyon is megállják a helyüket a huszonegyedik században. A látványt a klasszikus trió felállás – gitár, nagybőgő, dob – garantálja, és aki pörgésre vágyik, az nem csalódhat „a lazacicákban”! Az estét nyitó bandának ráadásul új dobosa van és megújult repertoárral készülnek már október óta erre az estére.

The rockabilly trio has a whole-lotta respect for the fifties, while they have a modern sound and attitude; so the guys are not into covers, only their very own songs! The “classic trio” line-up – guitar, double bass, drums – guarantees the authentic look, and those, who about to rock, won’t be disappointed with the ‘cats! The opening act has a brand new drummer and they’ve been preparing for this night since the beginning of October with a new setlist.

thekillingscreens

A pesti éjszakában már ismert mocskos street rnr trió ezúttal nem csak egy középső ujjat, de egy (december elején rögzített) kislemezt is bemutat. A “bukással, mint a tökéletes brand-élménnyel” ugyan könnyű azonosulni, de – az esemény fényét emelendő – a hideg decemberi éjszakában felcsendül néhány igazi, karcos, szívbemarkoló blues is. Egy eszement basszusgitáros, egy remek hangú énekes-dobos és egy karizmatikus gitáros kalandjai a punk-rock’n’roll körül. (A többi kiderül a helyszínen…)

The Budapest night life’s known figures dirty street rnr trio is not just flying a finger in the air this time, but also premiers a brand new EP (recorded early December), that’s so fly! While it’s easy to get identified with ‘failure as the perfect brand-experience’, some rough, tear jerker blues will also warm up this cold December night. An awesome bass player’s, an amazing vocal skills owner drummer’s and a charismatic guitarist’s adventures around punk-rock’n’roll. (The rest will turn out on the spot…)

Egy két link ami azért talán még hasznos lehet:
http://myspace.com/thehepcatstrio
http://myspace.com/thekillingscreens
http://myspace.com/rollabilly

Leave a Reply